Neutr00n Zveřejněno 14. srpna Sdílet Zveřejněno 14. srpna (upraveno) Hezký den mám Fabii 2 generace s motorem 1.2TDI auto asi rok stálo na dvoře a nyní když jsem chtěl s autem dojet na STK jsem nabil baterku, vložil do auta a auto jen točí a nestartuje, čím by to mohlo být? Před rokem normálně jezdilo a startovalo na brnknutí, díky. Upraveno 14. srpna uživatelem Neutr00n Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kudris Odesláno 14. srpna Sdílet Odesláno 14. srpna Viděl bych to že padla nafta, teď nevím co zrovna zde spouští palivové čerpadlo, jestli otevření dveří nebo otočení klíčku, každopádně bych to před startem několikrát udělal aby čerpadlo natlačilo naftu do motoru. Případně spustit čerpadlo přes VCDS alespoň na 30 sekund. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neutr00n Odesláno 15. srpna Autor Sdílet Odesláno 15. srpna před 8 hodinami, Kudris napsal: Viděl bych to že padla nafta, teď nevím co zrovna zde spouští palivové čerpadlo, jestli otevření dveří nebo otočení klíčku, každopádně bych to před startem několikrát udělal aby čerpadlo natlačilo naftu do motoru. Případně spustit čerpadlo přes VCDS alespoň na 30 sekund. pomohlo přes VAG spustit čerpadlo díky moc za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky